Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası, üye esnafların desteği ile temin edilen 500 çift kışlık botu, İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne teslim etti.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü, İlçe Milli Eğitim Müdürlükleri, Okul Müdürleri ve öğretmenlerin vesilesiyle yapılacak yardımın nevi tespit edilip 540 çift kışlık bot Bilecik İl Milli Eğitim Müdürlüğüne verildi.

Konu hakkında açıklama yapan Bilecik TSO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ergün, şu ifadelere yer verdi:

”Her yıl olduğu gibi bu yıl da Milli Eğitim Müdürlüğümüz tarafından tespit edilen ihtiyaç sahibi öğrencilerimize, ihtiyaç durumları göz önünde bulundurularak kışlık bot yardımı yapıldı. Odamız üyesi esnaflarımızdan satın aldığımız kışlık botları İl merkezi ve ilçelere dağıtılmak üzere İl Milli Eğitim Müdürlüğümüze teslim ettik

.

Gerçekleştirilen yardım vesilesiyle soğuk kış günlerinde ihtiyaç sahibi öğrencilerimizin bir nebze de olsa yüzlerini güldürmeyi başarabilirsek ne mutlu bizlere ve bu yardımlara sebep olanlara. Eğitim alanına yapılacak her türlü katkı, ülkemizin refahına yönelik en büyük yatırımdır.

Bu vesileyle desteklerinden dolayı Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanımız Sayın Rifat Hisarcıklıoğlu’na, İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Mustafa Sami Akyol’a, İlçe Milli Eğitim Müdürlerimize, Okul Müdürlerimize ve değerli öğretmenlerimize çok teşekkür ediyorum.”

Editör: TE Bilişim