Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Meclis ve Yönetim Kurulu Üyeleri, 2022 Uluslararası Seramik, Mutfak Ve Banyo Sektörünün İhracatına En Büyük Katkıyı Sağlayan UNICERA Fuarına katıldı.

Bilecik’te faaliyet gösteren seramik firmalarının da yer aldığı fuarda , oda üyelerifirma yetkililerini ve standları ziyaret etti. Ziyarete Bilecik TSO Yönetim Kurulu Başkanı  Mehmet Ergün, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Yüksel Gökçedağ, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Murat Özçelik, Yönetim Kurulu Üyesi Cemil İnce, Meclis Üyeleri Aydın Avcı, Aytaç Tunga, Belkiya Altıntop, Cafer Elmas, Emre Öztürk, Ercan Düzgün, Ersel Emiroğlu, Hanifi Çelik, Sabri Çobanoğlu, Disiplin Kurulu Üyeleri İbrahim Sak, Harun Öztürk ve Oda Genel Sekreteri D. Gürkan Akyol, Muamelat Memuru M. Koray Kılıç katıldı.

Meclis üyeler, fuarda standa açan Seranit Granit Seramik AŞ., Bien Seramik Sanayi A.Ş., Vitra A.Ş., Akgün Group A.Ş., Granito Rino A.Ş., Serel Seramik A.Ş., Yurtbay Seramik A.Ş., Karo Metre Seramik A.Ş.' ‘ye  ülke ve Bilecik Sanayisi için stand açan firmalara hayırlı olmasını ve bol kazançlar getirmesini diledi.

Editör: TE Bilişim