Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası’nın yeni Başkanı 29 Ekim Cumartesi günü belli oluyor.

TSO’da gerçekleştirilecek seçimde yeni Yönetim Kurulu Başkanı, Yönetim Kurulu, Disiplin Kurulu üyeleri ve Genel Kurul Delegesi belli olacak.

Geçtiğimiz hafta yapılan Meslek Komitesi ve Meclis Üyeliği seçimlerinin kesinleşmesinin ardından Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası’nda seçilen 28 kişilik Meclis üyeleri kendi aralarında seçime giderek yeni TSO Başkanını belirleyecekler.

TSO’da saat 10.00’da başlayacak olan seçimlerde Başkanlık seçiminin yanı sıra Yönetim Kurulu asil ve yedek üyeleri, Disiplin Kurulu Asil ve Yedek üyeleri, Genel Kurul Delegesi asil ve yedek üyelerinin seçimi de gerçekleştirilecek.

Yönetim Kurulu Başkanlığında oyların eşit çıkması halinde en çok oy alan iki aday arasında yapılacak ikinci tur seçimi ise saat 15.00 ile 17.00 arasında gerçekleştirilecek.

Seçimlerde Meclis üyeleri arasından Yönetim Kurulu Başkanı, 6 asil, 6 yedek Yönetim Kurulu Üyesi, 2 asil, 2 yedek Genel Kurul Delegesi ve Oda’ya kayıtlı seçime ve seçilme yeterliliğine sahip üyeler arasından da 6 asil, 6 yedek Disiplin Kurulu üyesi seçilecek.

Editör: TE Bilişim