Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası 4.No’lu İnşaat Meslek Grubu Komitesi ve 05 No’lu Otomotiv ve Petrol Ürünleri Grubu Müşterek Meslek Komitesi ile Paydaş Kurumlar istişare toplantısı Konak Cafe& Restoran’da geniş katılımlı olarak gerçekleştirildi.

Gerçekleşen toplantıya, Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şükrü Keskin, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ercan Düzgün ve Yönetim Kurulu Üyeleri Orhan Şişman, Harun Öztürk, Meclis Başkan Yardımcıları  Muharrem Kaya ve Sabri Çobanoğlu ile Meclis Üyeleri Hakkı Aynur, İbrahim Engin Ergin, Cengiz Çevik, İlhan Karaçayır, Mehmet Ergün,  Bilecik Çalışma İş Kurumu Müdürü Ayhan Tozan, İl Kültür ve Turizm Müdürü Serkan Bircan, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Abdullah Ay, Ticaret İl Müdürü Şinasi Balta, Ziraat Odası Başkanı Ahmet Sevinen, Bilecik Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürü Hakan Ocak, 04 Meslek Komitesi Başkanı Abdülselam Ağdağ ve Ercan Öztürk, 05 No’lu Otomotiv ve Petrol ürünleri Grubu Komite Başkanı Yüksel Gökçedağ, Odamız Genel Sekreteri Doğan Gürkan Akyol ve Ticaret Sicil Müdürü Nahit Menteşe, Mimarlar Odası Bilecik Temsilciliği, Yapı Denetim Firmaları, Mimar ve Mühendislik Firmaları, Bilecik Müteahhitler Derneği, İnşaat meslek Grubu Komitesi Üyeleri, Otomotiv ve Petrol Ürünleri Grubu Komite Üyeleri ve ilgili sektörlerde faaliyet gösteren Bilecik TSO üyeleri katılım sağladı.

Toplantıda açıklama yapan, Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü Keskin “ Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası olarak belirli aralıklarla genişletilmiş Müşterek Meslek Komitesi toplantıları düzenliyoruz.

Mevcut sektörlerimizin sorun ve beklentilerini yakından takip ederek çözüm odaklı olarak çalışmalarımıza devam ediyoruz.

Meslek Komitelerimiz Üyelerimizin sektörel sorunlarının çözüm bulabilmesi için önemli görev üstlenen vazgeçilmez organlarımızdandır.

Meslek Komitelerimizin çalışmalarını memnuniyetle karşılıyoruz ve destekliyoruz. Kıymetli kurum yetkililerimize, Yönetim Kurulu, Meclis ve Komite üyelerimize kıymetli katılımları  ve katkıları için teşekkür ederiz.”dedi.   

Editör: TE Bilişim