Bilecik Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, vatandaşlarımızın bayram öncesi yapacakları alışverişlerde sağlıklı ve kaliteli hizmet alması için tatlı ve şeker satışı yapan yerlere denetimler gerçekleştirdi.


Bilecik Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından vatandaşların sağlıklı ve kaliteli bir hizmet alması amacıyla bayram öncesi denetimler yapıldı. Bilecik’te faaliyet gösteren tatlı ve şeker satışı yapan iş yerlerinde denetim yapan Zabıta Müdürlüğü ekipleri, gıdaların tarihi, fiyatı ve gramajı başta olmak üzere birçok alanda kontroller gerçekleştiriyor.



Halk sağlığını tehlikeye atacak herhangi bir duruma göz açtırmayacaklarını vurgulayan yetkililer, denetimlerin hassas bir şekilde her alanda yürütüleceğini ifade etti.

Zabıta Müdürlüğü ekipleri, vatandaşlarımızın bayramda sağlıklı ve kaliteli bir hizmet alması için yapılan denetimlerin devam edeceğini ve vatandaşlarımızın herhangi olumsuz bir durumla karşılaşmaları halinde 153 numaralı Alo Zabıta Hattından iletişim kurabilecekleri bilgisini verdi.

Editör: TE Bilişim