Bilecik Belediyesi ve Şeyh Edebali Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi-Sağlık Yönetimi işbirliğinde, doğanın korunması ve çevrenin temizliğine dikkat çekilmesi amacıyla etkinlik düzenlendi.


Doğanın korunması ve ilimizin doğal güzelliklerinin tanıtılması ve bu yönde farkındalıkların oluşması amacıyla birçok projeye öncülük eden Bilecik Belediyesi, Atatürk Ormanı’nda yeni aktivitelere öncülük etmeye devam ediyor.

 


Bilecik Belediyesi ve üniversite işbirliğinde Sağlık Bilimleri Fakültesi-Sağlık Yönetimi bölümü öğrencilerinin ekip çalışması dersi kapsamında Atatürk Ormanı’nda bir araya gelen öğrenciler, yürüyüş yaptı, katı atıkları topladı.  Etkinlik kapsamında yaban ve sokak hayvanları için ekmek ve yem bırakan öğrenciler, ormanda kitap okudu.


Bisiklet sürüşünün de yapıldığı etkinlikte ayrıca ilimizin doğal güzelliklerinin duyurulması amacıyla fotoğraflar çekildi.



Öğrencilere elma ikramının yapıldığı ve sportif aktivitelerin de gerçekleştirildiği etkinliğe, Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Yıldız, Sağlıklı Kentler Birliği Belediye Meclisi Üyesi Nurten Bilecikligil, Sağlıklı Kentler Birliği Koordinatörü Hakan Yavuz, akademisyenler ve öğrenciler katılarak, doğanın korunması ve çevrenin temizliği konularında mesajlar verdi.

Editör: TE Bilişim