Bilecik Belediyesi tarafından hazırlanan etkinliklerle 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı haftası, birbirinden güzel aktivite ile değerlendirilecek.


Hazırladığı etkinliklerle şehrin sosyal ve kültürel hayatına renk katan Bilecik Belediyesi, Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı haftasında da vatandaşları; konser, bisiklet turları, turnuvalar, doğa yürüyüşü ve fener alayı ile buluşturacak.


Hazırlanan program kapsamında 14 Mayıs Cumartesi günü başlayacak Gençlik Turnuvası kapsamında voleybol, Street ball, ayak tenisi karşılaşmaları yanı sıra aynı gün saat: 10:00’da Cumhuriyet Meydanında bisiklet turu gerçekleştirilecek.


15 Mayıs Pazar günü saat: 09:00’da Atatürk Ormanında doğa yürüyüşünün olduğu etkinlikler kapsamında,
16 Mayıs Pazartesi günü saat: 20:30’da Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi’nde Bilecik Belediyesi Sanat Akademisi TSM Korosu tarafından ‘’Unutulmaz Şarkılar’’ isimli konser gerçekleştirilecek.


17 ve 18 Mayıs tarihlerinde Atatürk Parkı’nda saat: 20:30’da ‘Sahne Senin’ adlı canlı performanslar sergilenecek.

19 MAYIS FENER ALAYI VE HANDE ÜNSAL KONSERİ


Büyük bir coşkuyla gerçekleştirilmesi planlanan etkinlikler kapsamında 19 Mayıs Perşembe günü saat: 20:30’da Cumhuriyet Meydanında bir araya gelen vatandaşlar fener alayına katılacak. Daha sonra saat: 21:00’da ise Hande Ünsal konseri ile keyifli bir akşam yaşayacak.


19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramının coşkusunun yaşanacağı etkinliklere tüm halkımızı davet ediyoruz.

Editör: TE Bilişim