Belediye Başkanı Semih Şahin, beraberinde Başkan Yardımcısı Melek Mızrak Subaşı ve ilgili birim müdürleri ile şehir merkezi ve Beşiktaş Mahallesini gezerek, yeni projeler için incelemelerde bulundu.
Atatürk Parkı’nda vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Şahin, parkın çalışma işleyişi hakkında bilgi aldı.
Atatürk Parkı’nın salgın sonrasında her alanıyla kullanıma sunulacağını kaydeden Başkan Şahin, “Başkan Yardımcımız ve ilgili birim müdürlerimizle vatandaşlarımızı ziyaret ederek, talep ve görüşlerini dinledik. Şehrimiz ve insanımıza nefes aldırması amacıyla gerçekleştirdiğimiz Atatürk Parkı, salgın sonrasında çok daha güzel bir şekilde kullanılacak.” ifadelerini kullandı.


BEŞİKTAŞ MAHALLESİ'NDEKİ PARKLARDA KAPSAMLI DÜZENLEME ÇALIŞMASI
Belediye Başkanı Semih Şahin, daha sonra Beşiktaş Mahallesi Muhtarı Mustafa Vural’ı ziyaret ederek, mahalle sakinlerinin taleplerini dinledi.
Burada bulunan parklarda kapsamlı yenileme ve düzenleme çalışması gerçekleştireceklerini vurgulayan Başkan Şahin, “Beşiktaş Mahalle Konağı ve Beşiktaş Mahallesi Kadın Spor Yaşam Merkezi önünde bulunan parkların, yenileme çalışmaları hakkında incelemelerde bulunduk. Şehrimiz ve vatandaşlarımıza yakışır alanlar yaratmak için çalışıyoruz.” dedi.

Editör: TE Bilişim