Bilecik üretim fabrikası bulunan sıra dışı tasarımlarıyla trendlerin öncüsü olan Porland, yeni yılı büyük indirim kampanyasıyla karşılıyor. Aralık ve Ocak ayını indirim festivaline dönüştüren Porland, tüm ürünlerde geçerli olacak yüzde 50 + yüzde 20 indirim fırsatı ile herkesi hayalindeki tasarımlarla buluşturuyor.

Doğadan ilham alan renkleriyle ve yenilikçi tasarımlarıyla yaşam alanlarını baştan yaratan, Bilecik’te de fabrikası bulunan Porland, avantajlı indirim kampanyasıyla alışverişlerinize keyif katmaya hazırlanıyor. Porland mağazaları ve online mağazada geçerli olacak yıl sonu kampanyasında tüm ürünler indirim fırsatıyla Porland ziyaretçileriyle buluşuyor. Porland, birbirinden zarif koleksiyonlar, evinize renk katacak dekorasyon ürünleri, sofralarınıza yeni sunumlar kazandıracak takımlar ve daha fazlası için sizleri bekliyor.

Yaşam alanı stillerine yön veren tasarımlarda efsane indirimler

Yenilikçi tasarım çizgisiyle sofralarda ve yaşam alanlarında kaliteyi şıklıkla bir araya getiren Porland, her zevke uygun, farklı ve özel tasarımların yer aldığı ürün gruplarının tamamını kapsayan kampanyasında; en trend renkleri ve desenleri evlere taşıyor. Günlük yemek takımlarından, kahvaltılıklara; sunum ürünlerinden, tekstil, ev-dekor ve banyo ürünlerine kadar Porland’ın zengin ürün çeşitlerini ister takım, ister tek tek satın alabilme imkanı ile avantajlı fiyatlarla kampanyadan faydalanabilirsiniz.

Porland’ın özel indirimlerinden yararlanmak için Porland mağazalarını ve www.porland.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Editör: TE Bilişim