Bölgesel Amatör Lig (BAL) 3.Hafta karşılaşmalarında Bayırköyspor-Bozüyük Vitraspor’u 3-2 mağlup etti.

Bayırköy Belediye Başkanı Mustafa Yaman’ın spor ve sporcuya verdiği destek meyveleri vermeye başlarken, Bayırköyspor BAL’da iyiden iyiye kendini göstermeye başladı. Vitraspor karşısında sergilemiş olduğu oyun ile adeta taraftarlara unutulmaz maç bir maç yaşatan Bayırköyspor ligde esip gürlemeye başladı.

Bayırköy Ömer Halis Demir Stadı’nda oynanan karşılaşmada Bayırköyspor oyucularının her geçen maçta daha iyi performans sergiledikleri gözlerden kaçmadı.

İlk yarıya hızlı bir oyun ile başlayan ev sahibi takım Bayırköyspor 3.dakikada Cüneyt Balçık ile Vitraspor’un fileleri havalandırdı.Vitraspor 8.dakikada geliştirdiği atak ile Sedat Karadeniz ile istediği gölü buldu. Sahada iyiden iyiye hakimiyetini kuran Bayırköyspor 15.dakikada Cüneyt Balçık ile Vitraspor’un fileleri bir kez daha havalandırdı.

Maçın ilk yarısı Bayırköyspor’un 2-1’lik üstünlüğü ile sona ererken, ikinci yarıda her iki takımda dengeyi sağladı.Maçın 79.dakikasında Vitrasporlu Sedat Karadeniz Bayırköyspor’un kalesine bir kez daha gol attı.Kıyasıya rekabete sahne olan maçın 84.dakikasında Bayırköyspor’un atak oyuncularından Burak Kaptan maçın sonucunu belirleyen golü Vitraspor’un kalesine gönderdi.

Üçüncü hafta karşılaşmalarındaki diğer maçların sonuçların ise şu şekilde oldu:

Evliye Çelebi Çağlayan Azotspor-1,Gerede 1979 FK-3

Kütahya Yeşilayspor-1,Anadolu Üniversitesi-5

Eskişehir Sağlıkspor-0,TKİ Tavşanlı Linyitspor-1

Yeniçağaspor-0,Eskişehir Yunusemrespor-0

Editör: TE Bilişim