Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şükrü Beydemir, 25-26 Mart tarihleri arasında Bolu'da düzenlenecek ''Batı Karadeniz Bölgesel Kariyer Fuarı'' (BATIKAF) hazırlık çalıştayına katıldı.

Rektör Beydemir, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İlhami Yurdakul, Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi koordinasyonunda ve Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleştirilen çalıştayda, üniversite öğrencileri ve mezunlarına istihdam ve staj açısından büyük bir imkan oluşturmak amacıyla 25-26 Mart'ta, 17 paydaş üniversite, valilikler, ticaret ve sanayi odaları ile İŞKUR'un destekleriyle Bolu'da ‘’Batı Karadeniz Bölgesel Kariyer Fuarı’’ (BATIKAF)'nın düzenleneceğini kaydettiler.

Cumhurbaşkanlığı tarafından desteklenen fuarın bölgenin en büyük üniversite, sanayi ve öğrenci-mezun işbirliği platformu olacağının altını çizen Rektör Beydemir, kamu ve özel sektör kuruluşları arasındaki koordinasyonun geliştirilmesi açısından da önemli bir faaliyet olacağını belirtti.

Rektör Beydemir, Bolu'da düzenlenecek BATIKAF'a Bilecik'te faaliyet gösteren sanayi kuruluşlarının katılım sağlayacaklarının yanında diğer sanayi kuruluşlarında katılmalarını arzu ettiklerini ifade etti.

Editör: TE Bilişim