AK Parti Bilecik İl Başkanı Serkan Yıldırım, Bilecikli vatandaşları forma alarak Bilecikspor’a destek olmaya davet etti.

Bilecikspor, Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) mücadele eden Bayırköyspor’un, isim ve tüm haklarını devretmesiyle 2022-2023 sezonunda BAL Ligi’nde mücadele etmeye hak kazanmasıyla tüm şehri adeta birbirine kenetledi. Son zamanlarda her platformda gündeme gelen Bilecikspor’a, siyasiler, STK’lar ve Bilecikli vatandaşlar da sahip çıkmaya ve destek olmaya başladı.

Bu kapsamda Başkanı Yıldırım, Bilecikspor’un geçtiğimiz gün görücüye çıkan Kırmızı beyaz çubuklu iç saha ve kırmızı çizgili dış saha yeni sezon formasından 11 adet aldığını bildirdi.

Bu hareketi vatandaşlar tarafından beğeniyle karşılanan Başkan Yıldırım, “Değerli Bilecikli Hemşehrilerim, Kıymetli Bileciksporlular, Bilecikspor’ umuzun yeni sezon formalarından 11 adet alıyorum. Tüm herkesi forma almaya ve Bilecikspor’ umuza destek olmaya davet ediyorum.” ifadelerine yer verdi.

Diğer yandan, 2022-2023 sezonunda 80 ilden 196 takımın katılacağı Bölgesel Amatör Lig grupları 14’er takımın yer aldığı 14 gruptan oluşurken, 11. grupta yer alan Bilecikspor’un rakipleri Çorlu 1947, Tekirdağspor, Çerkezköy 1911 Doğanspor, Hendek Dereköyspor, Hendekspor, Kazımpaşa Birlikspor, Serdivanspor, Arifiye Kalaycıspor, Küçükçekmece Sinopspor, Modafen Futbol Kulübü, Bahçelievlerspor, Vefa Spor Kulübü ve Bayburt 1918 Futbol Kulübü oldu. Grup müsabakaları sonunda gruplarını birinci sırada tamamlayan on dört takımın karşılaşacağı Play-Off müsabakalarının ardından, dokuz takım TFF 3. Lig’e çıkmaya hak kazanacak. 01-02 Ekim 2022 tarihlerinde başlayacak olan 2022-2023 sezonu BAL müsabakaları fikstür çekimi ise Eylül ayının ilk haftasında gerçekleştirilecek.

Editör: TE Bilişim