Şeyh Edebali Üniversitesi Tıp Fakültesi ve Bilecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin mimarı 25. ve 26. Dönem Bilecik Milletvekili hemşerimiz Sağlık Bakan Yardımcısı Halil Eldemir, Bilecik Belediyeler Birliği Başkanı ve Bayırköy Belediye Başkanı olan Mustafa Yaman’ı ağırladı.

Görüşmede, Bayırköy beldesine ilişkin bazı kararlar alınırken, Başkan Mustafa Yaman, yakın zamanda sürpriz hizmetleri kamuoyu ile paylaşacağını dile getirdi.

Bilecik ilinin gelişmesinde büyük katkıları olan ve vatandaşların gönlünde ayrı bir yer kuran Sağlık Bakan Yardımcısı hemşerimiz Halil Eldemir, ilimiz için elinden geleni yapmaya devam ediyor.

Özellikle Bilecik’in sağlık alanında yaptığı yatırımların mimarı olarak bilinen Bakan Yardımcısı Eldemir, Bilecik Belediyeler Birliği Başkanı ve Bayırköy Belediye Başkanı olan Mustafa Yaman’ı Ankara’da ağırladı.

Görüşmede, Belediyeler Birliği’nin çalışmaları masaya yatırılırken, Bayırköy’e ilişkin de yeni projelerin yolda olduğu öğrenildi.

Başkan Mustafa Yaman, konuya ilişkin yaptığı açıklamada; “Bakan Yardımcısı Halil Eldemir, yakında açıklayacağımız sürpriz hizmetlerde yine bizlerden desteklerini eksik etmedi” vurgusunu yaptı.

“Bakan Yardımcımız yine bizlerden desteklerini eksik etmedi”

Başkan Yaman, görüşmeye ilişkin gazetemize yaptığı değerlendirmede şu ifadelere yer verdi:

“Bilecik Milletvekilimiz olduğu dönemde de, Sağlık Bakan Yardımcılığı yaptığı bu dönemde de kapısını her çaldığımızda tüm taleplerimizle yakından ilgilenen Sağlık Bakan Yardımcımız Sayın Halil Eldemir beyefendiyi ziyaret ederek beldemizi ve Belediyeler Birliğimizi ilgilendiren konularda istişarelerde bulunduk. Devlet Demiryolu deplase işinde, Şehit Ömer Halisdemir Stadımızın yapımında,112 acil merkezimizin beldemize kazandırılmasında, hasta nakil aracımızın halkımızın hizmetine sunulmasında eşsiz katkıları olan saygıdeğer Bakan Yardımcımız bugün kendisine ilettiğimiz konularla da hemen ilgilenip yakında açıklayacağımız sürpriz hizmetlerde de yine bizlerden desteklerini eksik etmedi. Emeklerinden dolayı beldem adına saygıdeğer Bakan Yardımcımız Halil Eldemir’e teşekkürlerimi sunuyorum.”

Editör: TE Bilişim