Belediye Başkan V. Melek Mızrak Subaşı, Uzun Atlamada Türkiye 1.’cisi Selin Uysal’ı, 1500 metrede Türkiye 2.’si ve 400 metrede Türkiye 3.’sü olan Yağmur İşbilen’i makamında ağırlayarak, başarılarını kutladı.


Bilecik Özel Eğitim Meslek Okulu öğrencileri ve Bilecik Belediyesi Spor ve Gençlik Kulübü sporcuları olan Yağmur İşbilen ve Selin Uysal’ın Bilecik’e büyük bir gurur yaşattığını kaydeden Başkan V. Subaşı, şampiyonlara bisiklet hediye etti.


Her zaman ifade ettikleri gibi spora ve eğitime yönelik tüm çalışmalara katkı vermeye devam ettiklerini hatırlatan Başkan V. Subaşı, ‘’Sporcularımız bizlere ve Bileciklilere büyük sevinç yaşattılar. Onların antrenmanlarına destek olmak ve gelişmelerine de katkı sağlamak için Bilecik Belediyesi olarak bisiklet hediye etmek istedik. Sporcularımızı ve öğretmenlerini yürekten kutluyor, kendilerinden gelecek güzel haberlerin devamını diliyorum.’’ İfadelerini kullandı.


Sporcular da elde ettikleri başarıdan dolayı büyük mutluluk yaşadıklarını belirterek, katkılarından dolayı Başkan V. Subaşı ve belediye görevlilerine teşekkür ettiklerini belirtti.

Editör: TE Bilişim