Ertuğrulgazi Mahallesi sakinlerini ziyaret eden Başkan V. Melek Mızrak Subaşı, çocuklar ve ailelerinin büyük sevgi ve ilgisiyle karşılaştı.


Mahalle Muhtarı Hasan Şafak ve mahalle sakinleri tarafından mahalle konağı önünde karşılanan Başkan V. Subaşı, mahalle sakinlerini dinledi, talep ve görüşlerini not aldı.


Çocuklara şeker dağıtan ve hatıra fotoğrafları çektiren Başkan V. Melek Mızrak Subaşı ‘’Çalışmalarımız kapsamında Ertuğrulgazi Mahallesi sakinleriyle bir araya geldik. Gerek muhtarımız gerek mahalle sakinlerinden gelen istekleri aldık. En kısa sürede talep edilen konuları sonuçlandıracağız. Ertuğrulgazi Mahallesine renk katacak projeleri uygulamaya koyacağız’’ ifadelerini kullandı.


‘’YILLARDIR ÇÖZÜLEMEMİŞ SORUNLARI ÇÖZÜME KAVUŞTURACAĞIZ’’


Başkan V. Subaşı, hem Ertuğrulgazi Mahalelsi hem diğer alanlarda yıllardır çözülemeyen sorunları çözüme kavuşturacaklarını kaydeden Başkan V. Subaşı ‘’Mahalle sakinlerini dinlediğimizde aslında kimi talepler küçük olmasına rağmen çözülememiş. Bunları tek tek not aldık ve en kısa zamanda çözüme kavuşturacağız’’ ifadelerini kullandı.
Mahalle sakinleri de Başkan V. Subaşı’yı samimi ve içten bulduklarını belirterek, destekleri için teşekkür ettiklerini belirtti.

Editör: TE Bilişim