Belediye Başkan V. Melek Mızrak Subaşı, Bilecik’te görev yapan ilk kadın başkan vekili olduğu için duyduğu mutluluğu belirterek, ‘’Bilecik’e kadın eli değiyor’’ dedi.

“Bilecik’e kadın eli değiyor’’ sloganı ile daha büyük gayretlerle çalışmaya devam ettiklerini kaydeden Başkan V. Subaşı, belediye bünyesinde çalışan kadın sayısı yanı sıra kadınlar tarafından yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Bilecik Belediyesi’nin bünyesindeki erkek ve kadın çalışanlarla büyük bir aile olduğunu hatırlatan Başkan V. Subaşı, ‘’Bilecik Belediyesi olarak Park ve Bahçeler Müdürlüğündeki kadın çalışanlarımızla şehrimizi süslerken, Temizlik İşleri Müdürlüğü’ndeki kadınlarla temiz bir çevre için çalışıyoruz. Diğer yandan ilimize özgü lezzetleri, Mutfak’ta kadın eliyle sunarken, kreşlerimizde yarınlarımızın umut kaynağı çocuklarımızı kadın öğretmenlerimizle geleceğe hazırlıyoruz. Kadının toplumsal hayattaki önemi ve rolünün farkındayız. Bu anlamda Bilecik’in ilk kadın başkan vekili olarak belediyemizdeki 144 kadın çalışanımızla ‘’Bilecik’e kadın eli değdi’’ diyoruz. Kadının güçlü olduğu toplumların daha güçlü olduğunu düşünüyor, bu amaç doğrultusunda en güzel uygulamaları gerçekleştirmeye devam edeceğiz’’ diye konuştu.

Editör: TE Bilişim