Belediye Başkan V. Melek Mızrak Subaşı, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun katıldığı programda Rumeli ve Balkan Türkleri ile bir araya geldi.

Bursa Nilüfer İlçe Belediyesi tarafından düzenlenen Büyük Mübadil Buluşması’nda Rumeli ve Balkan Türkleri bir araya geldi.

Buluşmanın birçok açıdan önemli faydalar sağladığını kaydeden Başkan V. Melek Mızrak Subaşı, toplantıda hem Genel Başkan Kılıçdaroğlu ile hem de soydaşları olan Balkan ve Rumeli Türkleri ile buluşmaktan dolayı büyük mutluluk duyduğunu belirtti.

Gerçekleştirilen buluşmaya dair sosyal medya hesabında kısa bir değerlendirmede bulunan Başkan V. Subaşı "Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılımlarıyla; Nilüfer Belediyesi tarafından düzenlenen Büyük Mübadil Buluşması’nda Rumeli ve Balkan Türkleri olarak Bursa’da bir araya geldik. Soydaşlarımızla bu önemli günde  buluşmanın mutluluğunu yaşadım.Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na, Nilüfer Belediye Başkanımız Sayın Turgay Erdem ile belediye emekçilerine ve tüm katılımcılara, bu güzel gün için teşekkürlerimi sunuyorum." ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilişim