Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından Beşiktaş Mahalle Konağı’nda faaliyetlerini sürdüren dikiş kursu katılımcıları, plaketlerini Başkan V. Melek Mızrak Subaşı’ndan aldı.

Mahalle Muhtarı Mustafa Vural ve mahalle sakinleri tarafından büyük bir sevgi ve ilgiyle karşılanan Başkan V. Subaşı, kursiyerlerin çalışmalarını inceledi, mahalle sakinlerinin taleplerini dinledi.

Milli Eğitim Müdürü Mustafa Akyol, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Seyfettin Yıldız, Kent Konseyi Başkanı Seyfi Özgen, il genel ve belediye meclis üyeleriyle mahalle sakinlerinin katıldığı dikiş kursu plaket takdim töreninde yapılan çalışmalar sergilendi.

‘’MAHALLELERİMİZİ CANLANDIRACAK HER TÜRLÜ ÇALIŞMAYA KATKI SUNUYORUZ’’

Belediye Başkan V. Melek Mızrak Subaşı, törende yaptığı konuşmada mahallelerimizi canlandıracak her türlü çalışmaya katkı sunduklarını hatırlatarak, ‘’Bilecik Halk Eğitim Merkezi tarafından, Beşiktaş Mahalle Konağımızda faaliyetlerini sürdüren dikiş kursunun plaket takdim törenine katıldık. Kurstan edindiği bilgiler ve el becerileriyle; ekonomik özgürlüğünü sağlayan, ailesi ve çevresine katkılar sunmaya çalışan tüm kadınları kutluyorum. Bilecik Belediyesi olarak bu tür güzel çalışmalara katkı sunmaya devam edeceğiz’’ ifadelerini kullandı.

Halk Eğitim Merkezi Müdürü Yıldız, Mahalle Muhtarı Varol ve mahalle sakinleri de Başkan V. Subaşı’ya katkıları dolayısıyla teşekkür ederek, fotoğraf çektirdi.

Editör: TE Bilişim