Bilecik Belediye Başkanı Melek Mızrak Subaşı, yerel basın mensupları ile biraraya geldi. Başkan Subaşı, Atatürk Parkı’nda gerçekleşen buluşmada Belediye çalışmaları ile ilgili bilgilendirmede bulundu. Başkan Subaşı, siyasi polemiklere girmeyeceğini, partisinin gerekli mercilerinin gerekli açıklamaları yapacağını belirterek, kendisinin Bilecik halkına hizmetler ile gündeme geleceğini söyledi.

“NE YAZIK Kİ BU ÖNEMLİ ÇALIŞMAMIZ KİMİ ZAMAN SİYASETE ALET OLDU”

Belediye Başkan Vekilliğinde 3. ayını dolduran Başkan Subaşı, “asfalt çalışmalarımız sorunsuz şekilde devam ediyor” ifadelerini kullanarak başladığı açıklamasında, “asfaltlama çalışmalarımız sorunsuz şekilde devam ediyor. Büyük bir çalışma yapacağımızı ve bu konuda en büyük desteğin vatandaşlarımızın sabrı olacağını söyledik ancak ne yazık ki bu önemli çalışmamız kimi zaman siyasete alet oldu. Bunlara rağmen şuan çalışmalarımız devam ediyor” dedi.

“HAMSU, DALAKDERE VE ŞEYH EDEBALİ TÜRBESİ KARŞISINDA OLUŞAN KÖTÜ KOKU VE GÖRÜNTÜNÜN ÖNÜNE GEÇİLECEK”

Başkan Subaşı; Hamsu, Dalakdere ve Şeyh Edebali Türbesi civarından oluşan kötü koku ve görüntünün engelleneceğini bunun yanı sıra arıtma tesisinin de faaliyete geçeceğini belirttiği konuşmasında, “toplamda 11 kilometrelik kollektör hattı çalışmasının yer alacağı, 29.4 milyon TL sözleşme bedeli ile gerçekleştirilirken çalışmanın 500 günde tamamlanması hedefleniyor. Proje ile Bilecik’teki kanalizasyon hattından çıkan günlük ortalama 7 bin metreküp zararlı ve pis suyun doğaya karışarak zarar vermesi önlenirken, Hamsu, Dalakdere ve Şeyh Edebali Türbesi karşısında oluşan kötü koku ve görüntünün de önüne geçilmesi planlanıyor” dedi.

“ORGANİZASYONUN TOPLAM MALİYETİ KDV DAHİL 236 BİN LİRA”

Geçtiğimiz günlerde düzenlenen Gençlik Konseri hakkında da açıklamalar yapan Başkan Subaşı, “organizasyonun toplam maliyeti KDV dahil 236 bin lira” dedi.

Başkan Subaşı, “organizasyon içerisinde sanatçı 90 bin TL, Ses Sahne Işık Sistemleri 60 bin TL,  Ulaşım 20 bin TL, Konaklama 4000 TL, Yemek 6000 TL, Led ekran 12 bin TL, Kulis rider 1500 TL, toplamda 195.000+KDV bir tutarı oldu, bunu Belediye karşıladı” dedi.

“HAVUZUMUZ 27 HAZİRAN’DA AÇILIYOR”

Bilecik Belediyesi Su Eğlence Dünyası’nın 27 Haziran’da açılacağını da müjdeleyen Belediye Başkanı Melek Mızrak Subaşı, “Su Eğlence Dünyamız; Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri 13:30 ile 19:00 saatleri arasında karma şeklinde hizmet verecek. Salı, Perşembe ve Cumartesi günleri 11:00 ile 19:00 saatleri arasında kadınlara özel olacak ve son olarak Pazar günleri saat 11:00 ile 19:00 saatleri arasında ailelere özel açık olacaktır” ifadelerini kullandı.

Başkan Subaşı, açıklamasının devamında, “öncelikle altyapı çalışmalarımızı mümkün olan en hızlı şekilde tamamlayacağız. Bunun yanı sıra şehrimize gençlerimizin ve çocuklarımızın keyifle yaşayabileceği kültür ve sanat etkinlikleri kazandıracağız. Dezavantajlı kesimleri sosyal yaşama kazandırmak için çalışmalarımıza devam edeceğiz. Kadının güçlü olduğu toplumların güçlü olduğunu düşünüyor ve bu doğrultu da çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz” ifadelerine yer verdi.

Belediye Başkanı Melek Mızrak Subaşı, son günlerdeki siyasi polemiklere girmeyeceğini onlara partisinin gerekli mercilerinin gerekli açıklamaları yapacağını da belirterek, kendisinin Bilecik halkına hizmet etmekle anılmak istediğini söyledi.

Başkan Subaşı, yerel basın çalışanları ile hatıra fotoğrafı da çektirdikten sonra katılımları için teşekkür etti.

Editör: TE Bilişim