Türk Silahlı Kuvvetleri’nin terörle mücadelede kimyasal silah kullandığını iddia eden ve terör propagandası yapma suçundan tutuklu bulunan Türk Tabipler Birliği (TTB) Başkanı Şebnem Korur Fincancı’nın açıklamalarına Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin de yaptığı açıklama ile tepki gösterdi.

“Türk Tabipler Birliği Başkan ve Yöneticilerinin Türkiye’ye ihanet etmeleri kabul edilemez” diyen Başkan Şahin, açıklamasının devamında şunları kaydetti:

“Türkiye güçlendikçe, bölgesinde ve dünyada bağımsız politikalar izleyerek ve emperyalizmin oyunlarını bozarak yükselişini sürdürüyor. Yıllardır terörle mücadele veren Türk halkı, teröre evlatlarını şehit verdi,ekonomik olarak teröre karşı büyük kaynak harcadı.

Günümüzde terörle mücadelede Türkiye çok büyük yol kat ederek terörü sınırlarımızın dışına çıkardı ve terör yuvalarını ve de teröristleri nerde görürse yurt içi ve yurt dışında yok ediyor.

Türk halkını mutlu eden terörle büyük mücadelemizden rahatsız olan içimizdeki hainlerde dış güçlerin desteği ile ülkemize ihanet ediyorlar. Adının başına Türk ibaresi koymuş olsa da Tabipler Birliği başkan ve yöneticileri Türkiye’yi dünyaya kimyasal silah kullandığı yalanı İle şikayet ederek Türkiye’ye ambargo uygulanmasını istiyorlar.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Nutuk’ta; “İçimizdeki bedbahtlar olmasa, dışımızdaki bedbahtlar bir şey yapamazlar.” diyor,  yine devamında “Kurtuluş savaşında biz en çok içimizdeki hainlerden ve onların artık savaşmayalım, güçlü olan istilacıların mandası olalım diyen hainlerden çektik” diyor. Bugün günümüzde de Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün sözleri aynen gererli. Hain sayısı daha da arttı.

Yaşamımızda ve toplumumuzda çok değerli yere sahip olan doktorlarımız başımızın tacı, onlara büyük saygı ve sevgi duyuyoruz. Allah doktorlarımızdan, sağlıkçılarımızdan razı olsun.

Delege sistemini kullanarak ele geçirdikleri Türk Tabipler Birliği başkanlığı ve yöneticiliğini Türkiye karşıtlığı, emperyalizmin uşağı, terörizmin destekçisi olarak kullanan hainleri tekrar lanetliyor ve bir an önce o görevleri bu halkın içinden gelen, vatansever, dürüst, karakterli doktorlara devretmelerini talep ediyoruz.”

Editör: TE Bilişim