Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, müracaat tarihi sona eren TOKİ sosyal konut projeleri için “ Osmaneli’nin en güzel yerinde gençler için büyük bir fırsat, kaçıran pişman olur” dedi.

TOKİ Sosyal Konut Projelerine müracaatların ay sonunda sona erdiğini belirten Başkan Şahin, “E Devlet üzerinden müracaatlar28 Ekim, bankalar kanalı ile 31 Ekimde Toki Sosyal Konut Projeleri için bitmiş olacak.

"Toki İlk Evim Arsa Projesi" için müracaatlar ise 10 Ekim - 7 Kasım tarihlerinde gerçekleşecek. Özellikle gençler için çok avantajlı olan arsa sahibi olma imkânını ilçemizde değerlendirmeliyiz.

TOKİ kanalı ile sahip olunacak arsalara bina yapımına TOKİ destek verecek. Arsa müracaatçıları konutlarını isterlerse kendileri ya da TOKİ kanalı ile yaptırabilecekler.

“OSMANELİ’NİN EN GÜZEL ALANI”

Osmaneli'nin en güzel alanı olan Tekike Tepesi civarındaki hazine arazileri bu amaçla TOKİ’ye devredilecek. Kısaca Osmaneli’de arsalara büyük rağbet olacak.

Osmaneli ilçemizi en güzel alandan görecek TOKİ evleri Osmaneli Konakları görünümünde olacak. Arsa için müracaat edenler gerekli şartları sağladığında gelecek için çok büyük bir yatırıma imza atacaklar. Müracaatçının talebi halinde konutların TOKİ tarafından yapılacak olması kaçırılmaması gereken fırsat.

Özellikle gençlerimizi "Toki İlk Evim Arsa Projesi" için girişimde bulunmaya ve bir an önce karar vermeye davet ediyoruz. İnanın bu projeye müracaat etmeyenler çok pişman olacak.”

Editör: TE Bilişim