Memleket Partisi kurucu İl Başkanı Hüseyin Korkman gazetemize ziyaret gerçekleştirirken, “Ne Cumhur, ne Millet tek yol Memleket olarak yola çıktık.”dedi.

Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Cafer Elmas ile görüşme gerçekleştiren Başkan Korkman, 28 Mayıs günü Valiliğe Bilecik İl Başkanlığı kuruluşunun dilekçesini vereceklerini söyledi.

Korkman, “Yerel basının ilk ziyaretini Yarın Gazetesi’ne yaptık, ilimizin en köklü gazetesi ve en özgür basını olarak değerlendirdiğimiz Yarın Gazetesi, diğer basınla birlikte birçok olayı ulusala aktarmış, birçok emekler sarfetmiş basını ziyaret ettik. Kendilerine ziyaretlerimizi kabul ettikleri için çok teşekkür ediyorum. Memleket Partisi Bilecik İl Başkanı olarak görevlendirildik, kuruluş aşamasındayız şuanda. 28 Mayıs Cuma günü Memleket Partisi Bilecik İl Örgütü’nü kurmuş olacağız. Birçok arkadaşlarımızla görüştük çok fazla teveccüh var ama daha çok ileride Bilecik’i, hatta ülkeyi yönetecek arkadaşlarımızı siyasete katmaya çalışıyoruz. Bu nedenle de daha çok gençlerin olduğu ama tecrübeli insanların da olduğu bir örgüt yapısı kuracağız. Ne Cumhur, ne Millet tek yol Memleket olarak yola çıktık. Rengimiz mavi memleket, adalet, iş, hepsi bu partinin içerisinde yer alacak.

İlerleyen günlerde bütün kamuoyu neler yaptığımızı, yapacağımızı çok daha iyi bir şekilde görecek” ifadelerine yer verdi.

Editör: TE Bilişim