Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü Keskin’in oğlu Hakan Keskin, Melek Aybüke Başpehlivan ile düzenlenen görkemli törenle dünya evine girdiler.

Gerçekleştirilen düğün töreni,  AK Parti Bilecik Milletvekili Selim Yağcı, Bilecik Vali Yardımcısı Yunus Fatih Kadiroğlu, Bilecik Belediye Başkan v. Melek Mızrak Subaşı, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şükrü Beydemir, İl Genel meclisi Başkanı Osman Yılmaz, Bayırköy Belediye Başkanı Mustafa Yaman, Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, Pazaryeri Belediye Başkanı Zekiye Tekin, Vezirhan Belediye Başkanı Hüseyin Ocak, Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Erdal Erşan, Bilecik TSO Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri, Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Buğra Levent, Bozüyük TSO Yönetim Kurulu ve Meclis üyeleri, İl Genel Meclisi Üyeleri, Siyasi parti temsilcileri ve yönetim kurulu üyeleri, Kamu kurumu temsilcileri, STK Başkan ve temsilcileri ile çok sayıda davetlinin katılımıyla yapıldı.

Düğün merasimi sonrasında duyduğu mutluluğu dile getiren Yönetim Kurulu Başkanı Keskin sözlerinde; “Öncelikle bizler için büyük anlam ifade eden düğün törenimize katılarak mutluluğumuza mutluluk katan, İl Protokolümüze, akraba, dost ve yakınlarımıza, değerli meslektaşlarıma, tüm herkese en kalbi duygularımla teşekkür ediyorum. “ dedi.

Yarın Gazetesi olarak genç çifte bir ömür boyu mutluluklar dileriz.

Editör: TE Bilişim