Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu'nun vizyon projelerinden biri olan "Çarşı Meydan Projesinde" çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Başkan Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, Başkan Yardımcıları Mahmut Fındık, Ali Şahinoğlu ve İsmail Sağıroğlu ile birlikte ilçe merkezinde izolasyon ve kalıp çalışmaları süren projemizde incelemelerde bulundu. Bakkalcıoğlu yaptığı açıklamada; "Değerli Hemşehrilerim, şu an vizyon projemiz, çarşı projesinin bulunduğu yerdeyiz, kış demeden yağış demeden çalışmalarımız hızla sürüyor. Yerdeki malzemelerimiz suyun geçirimi önleyen, betonla örtüşen bir malzeme, diğer kesimlerde ölü kalıp çalışmalarımız sürüyor. Önümüzdeki aylarda otoparkımızın ilk katları bu alanda yükselmeye başlayacak. Projemizi yılın son aylarında tamamla planımız var, memleketimize hayırlı olacak, çalışmaların yoğun sürdüğü bu kış gününde bu bilgileri sizlerle paylaşmayı görev edindik." dedi.

Konuyla ilgili yaptığı bilgilendirme açıklamasının ardından, şantiye alanını gezerek, bilgi alan Bakkalcıoğlu, çalışanlara kolaylıklar diledi. Çarşı Meydan Projesindeki incelemelerin ardından Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu ve yardımcıları, esnafımızı ziyaret ederek, vatandaşlar ile sohbet etti.

Editör: TE Bilişim