19 Ekim Muhtarlar Günü kutlamaları kapsamında Bozüyük Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Terle, mahalle ve köy muhtarları ile birlikte Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu’nu ziyaret etti.

Başkan Bakkalcıoğlu’nu makamında ziyaret eden muhtarlar, bir süre görüşerek sohbet etti. Karşılıklı olarak fikir alış verişinde bulunulan ziyarette Başkan Bakkalcıoğlu tüm muhtarların 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü kutlayarak “Vatandaşımız ve kamu hizmetleri arasında köprü görevi üstlenen, demokrasimizin temel unsurlarından olan değerli muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü kutluyor, görevlerinde başarılar diliyorum. Bugüne kadar olduğu gibi Muhtarlarımızla Bozüyük için uyum içerisinde çalışmaya devam edeceğiz” dedi. Misafirlerine ziyaretleri nedeni ile teşekkür eden Başkan Bakkalcıoğlu ziyaretin anısına çiçek takdiminde bulundu.

Bozüyük’te 19 Ekim Muhtarlar Günü kutlamaları çerçevesinde ilk olarak Cumhuriyet Meydanı’nda Atatürk Anıtı’na çelenk sunularak günün anlam ve önemini belirten konuşmalar yapıldı.   Ardından Muhtarlar, İlçe Kaymakamı Adem Öztürk’ü ve Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu’nu ziyaret ettiler. Daha sonra protokol üyelerine ve muhtarlara Bozüyük Belediye Başkanlığı tarafından yemek ikramında bulunuldu. Programda son olarak Kaymakam Adem Öztürk, Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu ve protokol üyeleri Muhtarlar Derneği’ni ziyaret etti. Sıcak ve samimi bir sohbet ortamında gerçekleşen ziyarette protokol üyeleri muhtarlarla görüşerek sohbet etti, muhtarların talep ve şikâyetlerini dinledi.

Muhtarlar Günü kutlama programlarına Kaymakam Adem Öztürk, Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, Belediye Başkan Yardımcıları Mahmut Fındık ve Mehmet Ali Karasu, Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Terle, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, siyasi parti temsilcileri, mahalle ve köy muhtarları katıldı.

Editör: TE Bilişim