Vezirhan Belediye Başkanı Hüseyin Ocak, 31 Temmuz Cumartesi akşamı düzenlenecek olan çocuk şöleninde 50 şanslı ilköğretim ve ortaöğretim öğrencisine bisiklet hediye edileceğini açıkladı.

Pandemi sürecinde çocukların sıkıldığını belirten Başkan Hüseyin Ocak, farkındalık yaratmak adına Vezirhan İlköğretim ve Ortaöğretim Okulu öğrencilerine yönelik düzenlenecek olan çocuk şöleninde 50 adet bisikletin 50 şanslı öğrenciye ulaşacağını belirtti.

Konuya ilişkin sosyal medya hesabından açıklama yapan Başkan Ocak, şu ifadelerde bulundu;

 “Sevgili çocuklar pandemi döneminde çok sıkıldınız. Bizde sizin bir nebze yüzünüzü güldürmek adına 31 Temmuz Cumartesi akşamı sizlere bir çocuk şöleni düzenleyeceğiz. Bu çocuk şöleninde  oyun parkı kuracağız, pamuk şekeri ve dondurma ikramlarıyla,  balonlarla adeta ortamı süsleyeceğiz. Bu vesileyle Vezirhan İlköğretim ve Ortaokulu’nun farkındalık yaratması adına 50 şanslı 50 nasipli  çocuğumuza da bisiklet armağanımız olacak. Her sınıftan her şubeden 3 çocuğa kura usulü ile bisiklet hediye edeceğiz. 31 Temmuz  Cumartesi günü sizleri şölenimize bekliyoruz.”

Editör: TE Bilişim