Bilecik Barosu’nun yeni hizmet binası gerçekleştirilen törenle açıldı.

Yeni yapılan ve modern görünümlü Baro binasının çok amaçlı salonunun adına ise Belediye eski Başkanlarından ve Bilecik Barosu kurucu Başkanlarından merhum Av. Necati Önen’in adı verildi.

İstiklal Mahallesi Çalış Sokak’ta hizmete giren yeni hizmet binasının açılışına Türkiye Barolar Başkanı Av. Erinç Sağkan, Valisi Kemal Kızılkaya, Belediye Başkanı Melek Mızrak Subaşı, Cumhuriyet Başsavcısı Burak Olgun, Adalet Komisyonu Başkanı Sümeyye Kocaman,  Bilecik Baro Başkanı Halime Kahraman, Balıkesir Barosu Başkanı Erol Kayabay, Kocaeli Barosu Başkanı  Bahar Gültekin Candemir, Tokat Barosu Başkanı Melih Yardımcı ve Sakarya Barosu Başkanı İlknur Ebiz Yıldız ve Baro’ya kayıtlı avukatlar katıldı.

Modern görünümlü yeni Baro binasının çok amaçlı salonuna ise Bilecik Belediyesi eski Başkanlarından ve Bilecik Barosu Kurucu Başkanlarından merhum Av. Necati Önen’in adının verilmesi ise Önen ailesini duygulandırdı.

Salona babasının adının verilmesinden dolayı yaşadığı memnuniyeti belirten Av. Zafer Önen, babasının adının yaşatılması adına yapılan bu düşüncenin kendilerini çok duygulandırdığını ve babasın adını layık gören başta Bilecik Barosu Başkanı Halime Kahraman olmak üzere tüm yönetimdeki meslektaşlarına teşekkür etti.

Editör: TE Bilişim