Bileciklilerden bu kampanyaya destek olmasını isteyen Güler, aynı zamanda Twitter üzerinden de Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu’nu etiketleyerek Bilecikspor adına destek talep etti.

Bahadır Güler, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Sevgili Bilecik Halkı ve Bilecik Spor Sevdalıları,

İlimizin takımı Bilecik Spor`un futbolcularının kalacak sosyal tesisleri olmadığından, takımın maçlara çıkamama riski ile karşı karşıya kaldığını üzülerek öğrenmiş bulunmaktayım. Bu olayın bir Bilecik Sevdalısı olarak beni de derinden üzdüğünü belirtmek isterim. Bilecik ve Bilecik dışında yaşayan siyasetçi, iş adamı ve Bilecikli Hemşehrilerimizin bu konuda desteklerini esirgememelerini rica ediyorum. Aynı zamanda devlet yetkililerinin ve Spor Bakanlığımızın da bu konuya hassasiyetle yaklaşacaklarına canı gönülden inanıyorum. Ben Bahadır Güler olarak Bilecik Spor`a 5.000 TL ile bağış kampanyası başlatıyorum.

Haydi Bilecik Bilecik Spor için El ele.

Saygı ve Sevgilerimle”

BAKAN KASAPOĞLU’NDAN DESTEK İSTEDİ

Twitter üzerinden Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu’nu etiketleyen Bahadır Güler, “sayın bakanım Bilecik ilimizin futbol takımının futbolcularının kalacak sosyal tesisleri olmadığından takımın maçlara çıkamama riski ile karşı karşıya kaldığını ve bu konuda Bilecikspor’a ivedilikle desteklerinizi bekliyoruz” gönderisini paylaşarak Bakan Kasapoğlu’ndan destek istedi.

Editör: TE Bilişim