Atatürk İlkokulu Okul Aile Birliği tarafından düzenlenen Anneler Günü etkinliği yoğun katılımla gerçekleşti. Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşen etkinlikte annelerin doyasıya eğlendiği gözlemlendi. Atatürk İlkokulu Okul Aile Birliği tarafından düzenlenen Anneler Günü kutlama etkinliğine Belediye Başkan V. Melek Mızrak Subaşı’ da katılım sağladı.

Okul yöneticileri ve ailelerin Anneler Günü’nü kutlayan Başkan V. Subaşı, ailelerin sevincini paylaştı, talep ve görüşlerini dinledi.

Cumhuriyet Halk Partisi Kadın Kolları Başkanı Nurten Bilecikligil, Merkez İlçe Başkanı Berna Pamukcu ve İyi Parti Merkez İlçe Başkanı Hatice Güzel ile davetlilerin katıldığı etkinlik hakkında sosyal medya hesabında kısa bir değerlendirmede bulunan Başkan V. Subaşı, ‘’Belediye Başkanlığı olarak kadınlar ve çocukların olduğu her etkinliğe gerekli katkıyı ve katılımı sunmaya devam edeceğiz. Bu güzel gecede emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyor, Anneler Günü’nü bir kez daha kutluyorum’’ ifadelerini kullandı.

Okul yönetimi ve aileler de düzenlenen programdan duydukları memnuniyeti belirterek, Başkan V. Subaşı’ya teşekkür etti.

Editör: TE Bilişim