Bilecik Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu 15.Olağan Genel Kurulu gerçekleşirken mevcut Başkan Nusret Tosun, 5.kez güven tazeledi.

ASKF toplantı salonunda gerçekleşen Genel Kurul divan heyetinin belirlenmesi ve saygı duruşunda bulunulması ile başladı.

Ardından Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu ve Denetleme Kurulu Raporları ile Yönetim Kurulu ve Denetleme Kurulu’nun ayrı ayrı ibrası gerçekleşti. Yıllık geçici bütçenin okunması ve oylanması ile devam eden Genel Kurul Yönetim Kurulu, Denetim Kurulu, Onur Kurulu ve Konfederasyon Üst Kurul Delegelerinin seçimi ile son buldu.

Tek liste ile gidilen seçimde mevcut Başkan Nusret Tosun, güven tazelerken, kendisine verilen bu görevin bilincinde olduğunu söyleyerek, yeni sezonun tüm takımlar açısından centilmence geçmesi dileklerinde bulundu.

Tosun, ayrıca ”spor bizim için çok önemlidir. Gençlerimizin bağlı oldukları kulüplerin ve başarılı sporcuların tanıtılması, sosyal sorumluluk duygusunun oluşturulması, kişi ve kurumların sponsorluk yapmaya teşvik edilerek spor bilinci ve kültürünün oluşturulması hedeflerimiz arasındadır”dedi.

Nusret Tosun’un yeni yönetiminde ise şu isimler yeraldı: Murat Hızlı, Bahri Bayrak, İsmail Elmas, Recep Çabuk, Faruk Çeker, Ali Karabıyık, Mehmet Bozbay, Cihan Uysal.

Denetleme Kurulu: Soner Bolu, Faruk Özbey, Levent Kelebek.

Onur Kurulu: Erol Çim, Zafer Önen, Cengiz Özer.

Konfederasyon Üst Kurulu Delegeleri: Nusret Tosun, Erol Çim, İsmail Hakkı Elmas, Engin Toku.

Editör: TE Bilişim