Refik Arslan Öztürk Fen Lisesi’ne virüs koruma panelleri hibe eden Arslan Alüminyum sahibi Mehmet Arslan’a teşekkür ziyareti gerçekleştirildi.

Eğitime verdiği destek ile adından sıkça söz ettiren ve bu noktada her kesimden büyük takdir toplayan Arslan Alüminyum sahibi Mehmet Arslan Refik Arslan Öztürk Fen Lisesi’ne yapmış olduğu hibe ile eğitime bir katkı daha yaptı.

İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Sami Akyol, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Zekai Çobandere, Okul Müdürü Fadıl Ağdağ, öğrenciler;Mehmet Serhat Aktaş ve Beren Satır’ın aralarında bulunduğu heyet Mehmet Arslan’a yapmış olduğu hibe desteğinden dolayı teşekkür edildi.

Ziyaret sonrası okul müdürlüğünden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:“Covid-19 bulaş riskini azaltmak amacı ile okulumuz pansiyon yemekhanesi yemek masalarına Arslan Alüminyum A.Ş sahibi Sayın Mehmet Arslan tarafından 16.000 TL+KDV'ye hibe olarak yapılan virüs koruma panelleri için, İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Mustafa Sami Akyol, İl Milli Eğitim Şube Müdürümüz Sayın Zekai Çobandere, Okul Müdürümüz Sayın Fadıl Ağdağ, öğrencilerimiz Mehmet Serhat Aktaş ve Beren Satır ile birlikte teşekkür ziyaretinde bulunduk. Daha sağlıklı bir eğitim-öğretim verebilmemiz adına okulumuza sağladığı katkıdan ötürü Sayın Mehmet Arslan ve kızı Pınar Arslan' a şükranlarımızı sunar, Fen Lisesi ailesi adına teşekkür ederiz.”

Editör: TE Bilişim