Bilecik’te emekli ilkokul öğretmeni Halil Kösemen (81) evinin altındaki atölyesinin yakınında bulduğu anahtarların sahiplerine ulaşmayınca ilginç bir yönteme başvurarak evinin dış duvarına kayıp anahtarları asarak üzerine, “Dikkat! Anahtar kaybeden alsın” yazdı.

Bilecik Merkez Gazipaşa Mahallesi Hamam Sokak’ta evinin önündeki yolda 3 adet anahtar bulan Halil Kösemen, sahiplerini bulamayınca ilginç bir yönteme başvurdu. Kösemen, evinin altındaki iş yerinin duvarına astığı anahtarların üzerine, “Dikkat! Anahtar kaybeden alsın” yazısı yazarken, anahtarların sokağa parkeden araçlardan düşmüş olabileceğini söyledi.

“SAHİBİ ÇIKMADI AŞAĞI YUKARI BİR HAFTAYI GEÇTİ”

Evinin bulunduğu sokaktaki otel müşterilerinin de anahtarları düşürebilme olasılığından bahseden emekli öğretmen Halil Kösemen, şöyle konuştu:

“Gördüğünüz üç anahtarı yol kenarında buldum, pencere önüne koydum alan olmadı. Pencerenin önünde alan olmayınca bende buraya gelip astım. Ben emekli öğretmenim ancak boş durmuyorum , ağaç oyma işleriyle uğraşıyorum. Burası benim çalışma yerim. Hala bu anahtarların sahibi çıkmadı. Aşağı yukarı bir haftayı geçti. Daha önce de bulduğum anahtarlıkları buraya astım,sahipleri geldi aldı. Kimse artık sahipleri bu anahtarları alan yok. Acaba nerede? Bu otele gelen müşteriler buraya park ediyor arabalarını, park eden arabalardan düştü de vatandaş gitti mi acaba? İstanbul’da veya Van’dadır vatandaş bilemiyorum artık, anahtarlarını gelsin alsın lütfen. 3 tane anahtar var.”

Editör: TE Bilişim