Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından hayata geçirilen “Anadoluyuz Biz” projesi kapsamında Bilecik’ten Tekirdağ’a giderek Süleymanpaşa ilçesinde bulunan Şehit Mezarlarını, müzeler, tarihi Rüstem Paşa Camii, huzurevi ve sevgi evi ziyaretlerinde bulunan kız öğrenciler daha sonra Tekirdağ Valiliği’ne ziyarette bulundu.

Öğrencilerin bulundukları illerin dışında farklı şehirleri ziyaret etmelerinin sağlandığı, illere düzenlenen geziler ve illerde gerçekleştirilen sosyal sorumluluk faaliyetleri vesilesiyle çocuklarda gönüllülük, dayanışma, iyilik, hoşgörü kavramlarının oluşması ve geliştirilmesi, çocuklarda oluşturulan milli ve manevi değerler ve bu değerlerin gelecek nesillere aktarılmasının amaçlandığı “Anadoluyuz Biz’’ projesi kapsamında Tekirdağ’a giden kız öğrenciler, Vali Aziz Yıldırım tarafından kabul edildi.

Öğrenciler ile tek tek ilgilenen Vali Yıldırım konuşmasında; “Ülkemizin daha da ileriye gitmesi için sizin gibi gençlere ihtiyacımız var. Sizlere uzun, güzel ve başarılı bir hayat diliyorum. Vatanımıza ve milletimize bizlerden sonra sizler sahip çıkacaksınız. Bizler bu yerleri sizlere bırakacağız. Emanetimize sahip çıkacağınıza ve sizlerden sonraki nesillere bu emaneti daha da iyi bir şekilde bırakacağınıza inancımız tamdır.’’ diyerek öğrencilere başarılar diledi.

Öğrenciler, kabulü ve ilgisinden dolayı Vali Yıldırım’a teşekkür etti.

Süleymanpaşa ilçesini ziyaret eden öğrenciler, bir sonraki gün Çorlu ilçesini ziyaret etmek üzere Valilik’ten ayrıldı.

Editör: TE Bilişim