İstanbul Sanayi Odası (İSO), Türk sanayisinin en değerli verilerini oluşturan ilk 500 sanayi kuruluşu araştırmasının sonuçlarını açıkladı.

2021 yılında bir önceki yıla göre 124 basamak birden yükseliş yaşayarak 138. sıraya gelen Arslan Alüminyum A.Ş. bu tarihi yükseliş sonucunda hedeflediği ilk 100 büyük sanayi kuruluşun içinde önümüzdeki yıl yer alacağının güçlü sinyalini de vermiş oldu.

Arslan Alüminyum, yaptığı yatırımlar, kanıtladığı vizyon ve ispatladığı başarılarla Türk alüminyum sektörünü hem iç piyasada, hem de küresel pazarda temsil eden en güçlü firmalardan biri olduğunu da gelen veriler eşliğinde ispat etti.

Mayıs ayında 240.000 ton yılık alüminyum döküm üretim kapasitesine ulaşan Arslan Alüminyum, müşteri odaklı kalite anlayışı ve ihracatta yakaladığı büyük başarılarla, sadece Türkiye sanayi kuruluşları içerisindeki ciddi yükselişi dışında, yurtdışı küresel ticaret pazarında söz sahibi aynı zamanda rekabetçi firmalardan biri olduğunu da gösterdi.

Kuruluşundan bugüne almış olduğu önemli yatırım kararları ve attığı cesur adımlar ile küresel alüminyum sektörünün en önemli ve güçlü temsilcisi haline gelen Arslan Alüminyum A.Ş. ülke ekonomisinin geleceğine katkı sağlamak ve sürdürülebilir enerji politikası ile verimliliği en üst seviyeye çıkarabilme başarısını gösteren dünyada sayılı firmaların başında geliyor.  

Editör: TE Bilişim