Bilecikspor, Bölgesel Amatör Lig (BAL) 11. Grup 3. hafta müsabakasında Tekirdağspor ile karşılaştı. Maçın ilk yarısını mağlup tamamlayan kırmızı şimşekler, taraftar takımı Belekoma tayfanın büyük desteğiyle 2. Yarıya muhteşem bir dönüş yaptı.

Şeyh Edebali Üniversitesi Sahası’nda oynanan 3. hafta müsabakasında Bilecikspor, rakibi Tekirdağspor karşısında ilk yarıyı 2-1 geride kapattı. Taraftar grubu olan Belekoma Tayfa grubu, İlk yarıda yediği son dakika golüyle devre arasına üzgün giren Bileciksporlu oyuncuları tribüne çağırarak morallerini yükseltti.

TARAFTARIN BÜYÜK DESTEĞİ MAÇA DAMGASINI VURDU

Coşkulu taraftarın yoğun destek ve sloganlarıyla başlayan maçın 2. yarısında da Bilecikspor adeta gol oldu yağdı. İlk yarıyı 2-1 kapatan Bilecikspor, ardı ardına gelen gollerle maçı 4-2 kazandı.

Kazanılan maçta oyuncular taraftarlarla beraber sevindi. Ateşli taraftar, oyuncuların motivasyonunu da üst seviyeye taşıdı.

Maç sonunda geçtiğimiz hafta yediği hatalı goller sonrası çok eleştirilen bugün kritik birkaç kurtarışla göz dolduran kaleci Görkem Güner’i taraftarlar tribüne çağırarak, üçlü çektirdi. Taraftarın bu hareketi, oyunda kazanmak kadar kaybetmenin de olduğunu, önemli olanın Bilecikspor sevdası olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi.

Editör: TE Bilişim