Bozüyük Kent Konseyi, Satranç ve Zeka Oyunları Spor Kulübü, Türkiye, İl ve İlçe genelinde düzenlenen Akıl ve Zeka Oyunları turnuvalarında derece alan kulüp sporcular ve velileri Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu’nu ziyaret etti.

Başkan Bakkalcıoğlu ile makamında bir araya gelen Kent Konseyi Başkanı Nurettin Oydu, Bozüyük Satranç ve Zeka Oyunları Spor Kulübü Başkanı Ayşe Akçay, Türkiye il ve ilçe genelinde düzenlenen Akıl ve Zeka Oyunları turnuvalarında derece alan kulüp sporcuları ve veliler, Başkan Bakkalcıoğlu ile bir süre görüşerek sohbet etti. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı münasebetiyle Eskişehir’de düzenlenen Akıl ve Zeka Oyunları Cumhuriyet Kupasında 4 kategoride 3 birincilik elde eden ve Bozüyük İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün düzenlediği Akıl Oyunları Turnuvasında derece alan kulüp sporcularının yer aldığı ziyarette Akıl ve Zekâ Oyunları Kulübü Başkanı Ayşe Akçay, Başkan Bakkalcıoğlu’na katıldıkları turnuvalar, kulüp faaliyetleri ve projeleri hakkında bilgi verdi. Kent Konseyi Başkanı Nurettin Oydu’da Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu’na Kent Konseyi Çocuk Meclisi adına desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Çocukların gelişimi için bu tür etkinliklerin önemine değinen Başkan Bakkalcıoğlu Kulüp Başkanı Ayşe Akçay ile turnuvalarda dereceye giren başarılı öğrencileri tek tek tebrik etti. Ayrıca öğrencileri çeşitli hediyelerle ödüllendiren Başkan Bakkalcıoğlu başarılarının devamını diledi.

Editör: TE Bilişim