AK Parti Bilecik İl Gençlik Kolları “İftara 5 kala” etkinliği ile hazırladıkları paketlerdeki iftariyelikleri trafikte kalan ve iftara yetişemeyen vatandaşlara ikram ediyor.

AK Parti Bilecik İl Gençlik Kolları Başkanlığı’nın her yıl olduğu gibi ramazan ayında yaptığı sosyal farkındalık çalışması olan “İftara 5 Kala” etkinliğini bu yıl da gerçekleştiriyor.

İl Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Karadayı’nın da katılımıyla AK Gençler, İftar saatinde evine yetişmeyen ve trafikte olan vatandaşlara, ikramlarda bulundu.

Gençlik Kolları tarafından hazırlanan kapalı paketler ile gençler, vatandaşların gönüllerine bu ramazanda da dokunuyor.

Ramazan ayı boyunca iftara yetişemeyen vatandaşlara ikramlarda bulunarak ramazan ayının güzelliğini yaşattıklarını belirten İl Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Karadayı, gerçekleştirilen etkinlik ile ilgili, “Bugün yine şehrimizin her bir noktasında Ak gençliğin izi var.. İftara yetişemeyenlere Bilecik AK Gençlik yetişiyor. İftara 5 Kala Programımız kapsamında Mübarek Ramazan ayı boyunca olduğu gibi Bugün de şehrimizde iftara evine yetişemeyen vatandaşlarımıza iftariyelik ikramında bulunduk.” ifadelerine yer verdi.

Editör: TE Bilişim