AK Parti Meclis üyesi ve Grup Sözcüsü Gülcan Namal, Belediye Meclis toplantısında  “daha önceki dönemde temsil yetkisinde çekincelerimiz olduğu için onay vermemiştik. İyi niyet göstergesi olarak bu sefer desteklemeyi düşünüyoruz. Burada yetki ve sorumluluk tamamen Belediye Başkan Vekili olarak sizlerdedir. Bütün konuların detaylı şekilde takipçisi olacağınıza inanıyoruz” dedi.

Önceki gün gerçekleşen  Mart ayı Belediye Meclisi toplantısında İçişleri Bakanlığı tarafından geçici olarak görevinden uzaklaştırılan Semih Şahin’in yerine Kayı A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanlığı’na oy birliği ile seçilen Başkan Vekili Muharrem Tüfekçioğlu’na  Millet ittifakının yanı sıra Cumhur ittifakından da tam destek   geldi.

Oylama sonunda söz alan AK Parti Meclis üyesi ve aynı zamanda Grup Sözcüsü olan  Gülcan Namal, “daha önceki temsil yetkisinde çekincelerimiz olduğu için onay vermemiştik. İyi niyet göstergesi olarak, bu sefer desteklemeyi düşünüyoruz. Yalnız burada yetki ve sorumluluk tamamen Belediye Başkan Vekili olarak sizlerdedir. Bütün konuların detaylı şekilde takipçisi olacağınıza inanıyoruz. O şekilde destek veriyoruz” dedi.

MHP grup sözcüsü Hamdi Salt’ta söz alarak daha önceki dönemde Kayı A.Ş.’nin çalışmaları ve hesapları hakkında bilgi alamadıklarını bu konuda da kendilerinin bilgilendirilmelerini isterken, şimdi daha şeffaf yönetim olabileceği için partileri olarak destek vereceklerini aktardı.

Diğer yandan ilk defa yönetmesine rağmen Başkan Vekili Muharrem Tüfekçioğlu’nun Meclisi başarı ile yönettiği de gözlendi.

Editör: TE Bilişim