Bilecikspor Kulübü yönetim kurulu üyeleri, AK Parti Bilecik İl Başkanı Serkan Yıldırım’ı ziyaret etti.

Başkan Yıldırım’ın makamında gerçekleşen ziyarette, Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) mücadele eden Bayırköyspor’un, isim ve tüm haklarını Bilecikspor’a devretmesinin ardından önümüzdeki sezon BAL Ligi’nde mücadele edecek Bilecikspor’la ilgili değerlendirmelerde bulunuldu.

Başkan Yıldırım, Bilecikspor yönetim kurulu üyeleriyle birlikte takımın sezon planlaması üzerine bilgi alışverişi yaptıklarını aktardı.

BAL Ligi’nde mücadele edecek Bilecikspor’u daha iyi yerlere çıkartabilmek adına ellerinden gelen tüm çabayı sarf edeceklerini belirten ve tüm şehri Bilecikspor’a destek olmaya davet eden Başkan Yıldırım, “Uzun seneler sonra Bileciksporumuzu bir üst ligde izleyecek olmamız hepimizi heyecanlandırıyor. Tüm şehri Bileciksporumuza sahip çıkmaya ve destek olmaya davet ediyorum. Seneler sonra doğan bu fırsatı gençlerimiz için şehir olarak doğru değerlendirelim, gençlerimize güzel bir hediye bırakalım.” dedi.

Ziyaretle ilgili Bilecikspor kulübü’nden yapılan açıklamada ise “Yönetim Kurulumuz AK Parti Bilecik İl Başkanı Sn. Serkan Yıldırım’ a ziyarette bulundu. Sezon hakkında fikir alışverişinde bulunduğumuz görüşmede desteğini samimi olarak gösteren Serkan Yıldırım’ a kulübümüze katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz.” ifadelerine yer verildi.

Diğer yandan, AK Parti Bilecik Merkez İlçe Başkanı Nail Öztürk’ün de eşik ettiği ziyarete, Bilecikspor Başkanı Ali Muyşin ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Editör: TE Bilişim