Değerli Hemşehrilerim;

Zorlu Covit sürecinin ardından yeniden eski bayramları yaşamaya başlamanın huzuru ile Kurban Bayramını kutlayacak olmanın mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz.

Tedarik zincirindeki bozulmalar ve Ukrayna-Rusya savaşının etkilerini ortadan kaldırmak için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Bugüne kadar önümüze çıkan sorunların üstesinden gelmeyi başardığımız gibi önümüzdeki dönemde de meselelerimizi Allah'ın yardımı ve milletimizin dirayeti sayesinde çözeceğiz. Türkiye'ye ve milletimize inanan, istiklalimize ve istikbalimize güvenen herkesle, birlikte 2023 hedeflerimize doğru yürümeye devam edeceğiz. Devlet ve hükümet olarak, tüm imkanlarımızla yanınızda yer alacağımızdan şüpheniz olmasın.

Kurban Bayramı vesilesiyle, milletimizin huzur içerisinde yaşaması ve vatanımızın bütünlüğü için görev yaparken hayatını feda eden aziz şehitlerimizi rahmetle anıyor, şehit ailelerimize, gazilerimize ve yakınlarına şükranlarımı ifade ediyorum.

Saygıdeğer Bilecik Halkımız başta olmak üzere Aziz Milletimizin ve bütün İslam Âleminin Kurban Bayramını kutluyor; bayramın tüm insanlığa dostluk, barış ve kardeşlik getirmesini temenni ediyor, Cenab-ı Hak’tan hep birlikte daha nice sağlık ve mutluluk dolu bayramlar geçirmemizi niyaz ediyorum. Hep birlikte daha iyiye daha güzele...

Editör: TE Bilişim