Gölpazarı Belediyesi, Koronavirüs salgını sebebiyle ilçede ve ilçeye bağlı köylerde sokağa çıkamayan 65 yaş üstü vatandaşlara hizmet kapsamında yemek dağıtımına başlarken, Belediye Başkanı Hayri Suer vatandaşlara ‘evde kalın’ çağrısı yaptı.

Ülkemizde hızla yayılmakta olan Koronavirüs salgını sebebiyle 65 üstü vatandaşların sokağa çıkması yasaklanırken, Gölpazarı Belediyesi sosyal Belediyecilik anlamında vatandaşlara temizlik malzemeleri başta olmak üzere yemek hizmeti yapıyor. Belediye Başkanı Hayri Suer’in girişimleri ile uzun süredir üzerinde çalışılan Gölpazarı Aşevi hizmete girerken, 65 yaş üstü vatandaşlara bu kapsamda hizmet verilmeye başlandı.

Daha önceki yatırımlar kapsamında olan Gölpazarı Aşevi projesi Koronavirüs tehlikesi sebebiyle hızlandırılarak hizmete açılırken, hijyenik ve vitaminsel olarak kontrollü olarak hazırlanan yemekler 65 yaş üstü vatandaşlara Belediye personeli tarafından dağıtılıyor.

“Hizmetimizi kesintisiz olarak devam ettireceğiz”

“Bu süreçte evde kalın”

Belediye Başkanı Hayri Suer, “ilçemizde ikamet eden özellikle de yalnız yaşayan yaşlılarımızın zamanlarını evlerinde geçirmelerini onlardan rica ediyoruz. Temizlik malzemesi başta olmak üzere tüm temel ihtiyaçlarını Gölpazarı Belediyesi olarak karşılamaya başladık.

Bugün itibariyle önceden tespit etmiş olduğumuz ihtiyaç sahiplerine artık sıcak yemeklerini de ulaştırıyoruz. İnşallah bundan sonra da bu hizmetimizi kesintisiz olarak devam ettireceğiz. Yaşlılarımız, kıymetli büyüklerimiz bize Cenabı Allah’ın birer emaneti. Biz onların duaları ile ayakta duruyoruz ve hayır dualarına ihtiyacımız var. Yaşlılarımızın bu süreçte evde kalmalarını, zamanlarını evlerinde geçirmelerini özellikle rica ediyoruz” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilişim