Güneş Spor Kulübü tarafından 4 Eylül Bozüyük’ün düşman işgalinden kurtuluşunun yıl dönümünde düzenlenen etkinlikler kapsamında 187 ihtiyaç sahibine bisiklet verilirken, bin kişiye de aşure ikramında bulunuldu.

Güneşspor Kulübü Kadın Kolları üyeleri bu yıl üçüncüsünü gerçekleştirdiği proje kapsamında, hayırseverlerden toplanan 52 adet ihtiyaç fazlası bisiklet, scooter, paten ve kaykayı ihtiyaç sahibi ailelere dağıttı.

Böyle bir çalışmaya aracılık etmenin mutluluğunu yaşadıklarını aktaran kulüp başkanı Ümit Kök, “İlk kez bu ürünlere sahip olma mutluluğu yaşayan aileler çocuklarıyla birlikte bu mutluluğu doyasıya yaşadılar. Aynı zamanda doğru orantıda milli ekonomiye de katkı sağlanmış olduk” dedi.

Bu zamana kadar toplamda 187 adet bisikleti çocuklara ulaştırdıklarını anlatan Başkan Kök, “Bozüyük Güneş Spor Kulübü Kadın Kolları ve hayırsever üyelerimizin destekleriyle üçüncüsü gerçekleşen 2. El Bisiklet Dağıtma Şenliğimizi gerçekleştirdik. Bu zamana kadar toplamda 187 adet bisikleti çocuklarımıza ulaştırdık. Bugünkü yapılan etkinliğimizde de 52 adet bisikleti çocuklarımıza hediye ettik. Bunun yanı sıra Kadın Kollarımızın el birliği ile yaptığı bin kişilik aşure ikramımızı da yaptık. Allah kabul etsin.” ifadelerine yer verdi.

21 kadın yarışmacının katıldığı dart turnuvası da düzenlediklerini aktaran Başkan Kök, “Turnuvaya katılan ve dereceye giren tüm kadınlarımızı kutluyor tebrik ediyorum.” dedi.

Yönetim Kurulu üyesi Rukiye Turhan ise etkinliğin büyük ilgi gördüğünü belirterek, şu ifadelere yer verdi:

“4 Eylül Bozüyük’ümüzün kurtuluşunda çocuklarımızı mutlu ederek kutlamış olduk. Büyük ilgi gören etkinliğimizde ayrıca Güneş Spor Kulübü Kadın Kollarının kendi elleriyle hazırladığı bin kişilik aşure ikramı yapıldı. Belirlenen ihtiyaç sahibi ailelerimizin çocukları aldıkları bisikletlerle yüzleri gülerken ailelerine ve Bozüyük Halkına kulübümüzde aşure ikram edildi. Ardından 21 Kadın katılımcımızla dart turnuvamızı yaptık. 1. Burçin Köroğlu 2. Hayriye Can 3. Rahime Çolak 4. Fatma Pişkinel Dereceye giren kadınlarımızı tebrik ediyorum. Bozüyük Kaymakamımız Sayın Adem Öztürk, Emniyet Müdürü Orhan Özdemir, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Alper Soner Serin, İlçe Tarım ve Orman Müdürü İsmail Aksu, Gençlik ve spor İlçe Müdürü Selçuk Özdemir, Kent Konseyi Başkanı Nurettin Oydu ,Ak Parti İlçe Başkanı Hüsnü Ersoy ve yönetimi, İYİ Parti İlçe Başkanı Yusuf Çırak ve yönetim kurulu, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Yardımcısı Murat Taşkın ve yönetim kurulu, Memleket Partisi İlçe Başkanı Şükrü Çetiner ve yönetim kurulu, Deva Partisi İl Başkanı Kadir Emre ve yönetim kurulu, Bozüyük Belediyesi Meclis üyeleri, Eskişehir Bilecikliler Derneği Başkan Yardımcısı Bülent Kocabaş ve Kadın Kolları Başkanı Sema Kösem, Bozüyük Pazaryerililer Derneği Başkanı Celalettin Konuk, Şehit ve Gazi Aileleri Derneği Başkanı İsmail TOPAL, Tüketici Hakları Derneği Başkanı Hayrettin Sabırlı, Anadolu Kadınları Yardımlaşma Dayanışma Derneği Başkanı Nurcan Özçakır, Bozüyük Dostları Derneği Yönetim Kurulu, Bozüyük Engelsiz Yaşam Derneği Başkanı Metin Demirkıran, Bozüyük Dostları Derneği eski Başkanı Mustafa Aksu ve Güneş Spor Kulübü Başkanı Ümit Kök’ ün katılımlarıyla etkinliklerimiz gerçekleşti. Tüm katılımcılara ve destek olan herkese teşekkür ederiz.”

Editör: TE Bilişim