Yakalandığı Covid-19’u zorlu bir tedavi süreci sonunda atlatan Bilecik Gençlik Hizmetleri Müdürü Yeşer Karabulut taburcu olurken, başta sağlık emekçileri olmak üzere kendisini bu süreçte yalnız bırakmayan sevenlerine teşekkürlerini sundu.

Mart ayında yakalandığı Covid-19 hastalığı sebebiyle Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde tedavi altına alınan ve uzun süre solunum cihazına bağlı olarak hastalıkla mücadele eden Bilecik Gençlik Hizmetleri Müdürü Yeşer Karabulut sağlığına kavuştu. Anne ve babasını da Covid-19 hastalığından dolayı kaybeden Yeşer Hoca, Nisan ayının ilk haftasında tedavisi sırasında kameralar aracılığı ile 20 yıllık eşinin doğum günü kutlamış, hastalığın kendisini psikolojik olarak derinden etkilediğini söylerken hastanede kendisine adeta ‘Bebek’ gibi bakıldığını belirtmişti. Hastalık ile mücadelesi noktasında da Yeşer Hoca vatandaşlarda ‘aman dikkat’ uyarısında bulunmuştu.

15 Mart Koronavirüse yakalan ve ilk 6 gün evde yatan ardından 22 Mart’ta Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi’ne kaldırılan ve 24 Mart günü ise yoğun bakım ünitesine alınan ve 19 Nisan Pazartesi yoğun bakım ünitesinden çıkan Yeşer Karabulut, 27 Nisan günü sağlığına kavuşarak taburcu oldu.

Hastalıkla savaş verdiği süreçte sağlığına kavuşması noktasında var güçleriyle mücadele eden sağlık emekçilerine teşekkürlerini sunan Yeşer Karabulut, yine kendisini bu süreçte yalnız bırakmayan ve dışarıdan kendisine moral olan sevenlerine de ayrıca teşekkürler etti.

Editör: TE Bilişim