Yaklaşan Ticaret ve Sanayi Odası (TSO)  seçimleri öncesinde gruplar yoğun ve iddialı bir şekilde çalışmalarına devam ediyor.

Nehir Kafe’de düzenlenen yemekli organizasyonda; 4 Nolu Meslek Komite Başkan Adayı Mehmet Oral ve ekibi ilimizdeki TSO ya kayıtlı inşaat sektörü ile uğraşan iş adamlarından desteğini istedi.

 Yoğun bir katılımın olduğu toplantıda,  Komite Başkan Adayı Mehmet Oral, seçim öncesi gerçekleşen tatlı rekabetin geçici olduğunu belirterek “Birlik ve beraberliğimiz ebedidir” dedi.

TSO’da bulunan bir üyenin sorununu ekip arkadaşları ile çözüme kavuşturmak için çaba göstereceklerini belirten Oral, şu ifadelere yer verdi:

“Sevgili meslektaşlarım, öncelikle davetimize katıldığınız için teşekkür ederim.

Bildiğiniz üzere toplanma nedenimiz 22 Ekim’de yapılacak Ticaret Sanayi Odası seçimidir.

Ticaret ve Sanayi odalarında bulunan ilgili meslek komiteleri üyelerin müşterek ihtiyaçlarını karşılamak mesleki faaliyetleri kolaylaştırmak, mesleğin genel menfaatlere uygun olarak gelişmesini sağlamak gibi önemli görevleri vardır.

Ayrıca meslek komitesi her ay genel toplantısını yaparak üyelerin yaşadığı sorunları ve taleplerini toplantı tutanağına geçirir ve bunların çözümü için bu taleplerin bulunduğu tutanakları yönetime sunar.

Her ne kadar iş gezileri komite kahvaltıları ve yemekleri değerli olsa da asıl kıymetli olan üyelerin yaşadığı sıkıntı ve talepleri çözmek için ciddi adımların atılmasıdır.

Geçen toplantıda bahsettiğim üzere bir meslektaşımızın herhangi bir sorunu veya herhangi talebi olursa sadece ben değil komitedeki ekip arkadaşlarımla birlikte TSO çatısı altında çözüme kavuşturacağız inşallah.

Kıymetli meslektaşlarım, son olarak şu konuya da değinmek istiyorum. Gruplar arasında yaşanacak tatlı rekabet bir gün ama meslektaşlarımızla olan birlik ve beraberliğimiz ebedidir.

Çıktığımız bu güzel yolsa bu onurlu görev için desteklerinizi tüm samimim duygu ve düşüncelerim ile talep eder saygılarımı sunarım.”

Seçimlere iddialı giren Mehmet Oral ve ekibi gelen misafirler ile tek tek ilgilendi.

4 nolu meslek komite başkan adayı Mehmet Oral ekibi ise şu isimlerden oluşuyor: Mehmet Oral, Yılmaz Sırma, İsmail Ercan Buzcu, Altan Kalkısız,Taner Bedir,Ali Osman Avcı,Faruk Kılıç, Oğuz Yiğit,Erhan Bayram,Fatih Yurttapan, Bahattin Baş,Tekin Tanış,Eşref Güven, Atilla Ercan

Editör: TE Bilişim