Şeyh Edebali Üniversitesi 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Kısmi Zamanlı Çalışma Bursu Başvuruları; 10-14 Ekim 2022 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Konuyla ilgili yapılan açıklama şu ifadelere yer verildi:
“Çalışmak istenilen birime başvuru formu ve gerekli evraklarla birlikte şahsen yapılacak olup süresi içinde yapılmayan ve eksik evrakla yapılan başvurular geçersiz sayılacaktır. Her öğrenci yalnız 1 (Bir) birime başvuru yapabilecektir.
Başvuruda bulunan öğrenciler; Üniversitemiz Kısmi Zamanlı Öğrenci Çalıştırma Yönergesi’nde belirtilen şartları taşıyıp taşımadıkları, çalıştırılacakları iş için yeterli bilgi, beceri, ve yetenekleri açısından uygunlukları gibi hususlar göz önünde bulundurularak değerlendirilecektir.
08.09.2022 tarihli Üniversitemiz Yönetim Kurulu Kararı gereğince kısmi zamanlı öğrenciler için saatlik çalışma ücreti 15,00 TL olarak belirlenmiş olup öğrencilerin çalışma takvimi, ders programı dikkate alınarak haftalık 15 saat ve aylık 60 saati geçmemek üzere birim yöneticileri tarafından belirlenecektir.
Tüm öğrencilerimize duyurulur.
Not :  Yeşil Kart Sahibi Öğrenciler; Kısmi zamanlı olarak işe girişleri yapıldığı andan itibaren Yeşil Kart haklarından 30 iş günü dolana kadar faydalanamayacaklardır.(Üniversitemiz bünyesinde kısmi zamanlı olarak çalışan öğrenciler  bir ayda maksimum 8 iş günü çalıştırılmaktadır.)”

Editör: TE Bilişim