1308 Osmaneli Belediye Spor Atletizm takımımızda yetişen ve Fenerbahçe Atletizm takımına transfer olarak yarışmalara katılan sporcu Abdülkerim Akdaş’tan büyük başarı.

1308 Osmaneli Belediye Spor Atletizm takımı antrenörü Sercan Ocak tarafından yetiştirilen sporcu, 07-08 Mayıs’ta yapılan Türkiye Atletizm Şampiyonası’nda Abdülkerim Akdaş Cirit atmada 43.45lik derecesiyle gençlerde Türkiye 2., yine aynı sporcu Gülle atmada 12.98 derecesiyle gençlerde Türkiye 2. oldu.

1308 Osmaneli Belediye Spor eski sporcularının başarıları hakkında yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi, “1308 Osmaneli Belediye Spor olarak il-İlçe Gençlik ve Spor,İl-İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerimizle yaptığımız sporda alt yapı çalışmaları ile Türkiye’de örnek alt yapı kulübü olma başarısını sürdürüyoruz.

1308 Osmaneli Belediye Spor Atletizm takımıza destek olan ve atletlerimize kapılarını açan Fenerbahçe Spor Kulübü Atletizm Şubesine,değerli Hocamız Sercan Ocak ve Sporcumuz Abdülkerim Akdaş’a ve ailesine teşekkür ediyoruz.”

 

Editör: TE Bilişim