Bayırköy halkına rahat bir nefes alma ve sosyalleşme imkanı sunacak proje tamamlanıyor.
Bayırköy Belediyesi tarafından hayata geçirilen alanları inceleyen Belediye Başkanı Mustafa Yaman, “Bayırköy beldemizde vatandaşlarımızın nefes alabilecekleri, hafta sonlarını değerlendirip, misafirlerini ağırlayabilecekleri mesire alanımızda incelemelerde bulunduk.
Yapılan çalışma ile mesire alanımızda, oturma alanları, kamelyalar ile barbeküler bulunmakta olup, vatandaşlarımız rahat koşullarda pikniklerini doğayla iç içe bir ortamda yapabilecekleridir.
Ayrıca yürüyüş yolumuzda da yapılan yeni düzenleme ile birlikte ,bu alana da oturma grupları ,kamelyalar ve barbekülerde koyulup, bu mevkide de piknik alanları oluşturulacaktır. En kısa zamanda yapımı tamamlanacak olan projemizin halkımıza şimdiden hayırlı olmasını temenni ediyorum.”dedi.