Bayırköy Belediye Başkanı Mustafa Yaman, beldesine  müjdeyi verdi. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Bayırköy’e 99 adet konut yapılacağını müjdeleyen Başkan Yaman, projenin gerçeklemesinde emeği geçen başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti İl Başkanı Serkan Yıldırım’a teşekkür etti.

Başkan Yaman’ın yaptığı müjde açıklamasında şu ifadeler yeraldı:

“Ev sahibi olmak isteyen vatandaşlarımıza müjde! Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın müjdeli haberleriyle Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesi beldemizde de yapılarak vatandaşlarımıza sunulacak.

Kendi evinin sahibi olmak amacıyla yıllardır birikim yapan ve hayallerinin gerçekleşmesini isteyen vatandaşlarımız için beldemizde Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından 99 adet konut yapımı 19 Ekim 2022 tarihinde ihaleye çıkılarak başlatılacak. Vatandaşlarımız uygun taksitlerle kira öder gibi ev sahibi olabilecekler.

Özellikle son yıllarda konut fiyatlarındaki ve kiralardaki azami derecede yaşanan artış ile birlikte vatandaşlarımızın ev alma hayalide suya düşmüştü. Ankara’ya yaptığımız ziyaretlerde 99 adet konut yapımına Allah’ın izni ile başlanacaktır.

Beldemizdeki konut sıkıntısının giderilmesinde bizlerin yanında olarak desteklerini esirgemeyen başta devlet büyüklerimiz olmak üzere İl Başkanımız Sayın Serkan Yıldırım’a beldem adına sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.

Sosyal Konutlarımızdan yararlanacak olan ailelerimize evlerinde sağlıkla ve hayırlısı ile oturmalarını şimdiden diliyorum.”

Editör: TE Bilişim