Bayırköy Belediye Başkanı Mustafa Yaman, ”Spor kursumuzda, yetenekli olan çocuklarımızı, Bayırköyspor Kulübümüzün alt yapısına dahil edeceğiz.” dedi.

Yaz Futbol Kursunda eğitim alan çocukları ziyaret eden Başkan Yaman, ”Futbol kursumuz, okulların kapanmasıyla birlikte 8 ile 14 yaş arasındaki çocuklarımıza yönelik olarak eğitmenimiz eşliğinde başlatılmıştır.” ifadesini kullandı.

Bayırköyspor’un küllerinden yeniden doğacağını vurgulayan Başkan Yaman, ”Amacımız öğrencilerimize yaz tatillerinde hem dinlenmelerini hem de eylenmelerini sağlayarak, günümüzün en popüler spor dallarından olan futbolu ,tüm yönleriyle öğreterek onların kötü alışkanlıklara yönelmelerinin önüne geçmek, sportif faaliyetlerle sosyalleşmelerine katkıda bulunmaktır. Fiziksel ve zihinsel gelişimde önemli yeri olan spor kursumuzda, yetenekli olan çocuklarımızı, Bayırköyspor Kulübümüzün alt yapısına dahil edeceğiz. Biz her koşulda elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz, çalışmayada devam edeceğiz. İnşallah bundan önce olduğu gibi, bundan sonrada ,hep birlikte, güzel işlere ve başarılara da imza atacağız.” açıklamasında bulundu.

Editör: TE Bilişim