Bayırköy beldesinde Belediye tarafından Kadir Gecesi’nde düzenlenen iftar programına yoğun katılım olduğu gözlendi.

Meydanda gerçekleşen ve 2000 kişinin katıldığı iftarda kısa bir konuşma yapan Bayırköy Belediye Başkanı Mustafa Yaman, iki yıl pandemi nedeni ile ara verdikleri iftarları bu yıl yoğun katılım içerisinde gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadıklarını dile getirerek, “biraraya gelmek ve sıcak bir ortamda buluşmak bizi mutlu etti. Rabbim tuttuğumuz oruçları, kıldığımız namazları, verdiğimiz zekat ve fitreleri kabul etsin” dedi.

Bayırköy Belediye Başkanı Mustafa Yaman, “iki seneden beri gerçekleştiremediğimiz iftarımızı bu akşam Bayırköy beldemizde tüm belde halkımızın katılımıyla gerçekleştirdik. Rabbim tuttuğumuz oruçları, kıldığımız namazları, verdiğimiz zekat ve fitreleri kabul etsin. İki yıllık pandemi arasından sonra vatandaşımız ile biraraya gelmek, sıcak bir ortamda buluşmak bizi mutlu etti. İnşallah nasip olursa diğer akşamları da böyle birlik beraberlik içerisinde gerçekleştiririz. Rabbim tuttuğumuz oruçları, kıldığımız namazları, verdiğimiz zekat ve fitreleri kabul etsin. İki yıllık pandemi arasından sonra vatandaşımız ile biraraya gelmek, sıcak bir ortamda buluşmak bizi mutlu etti. İnşallah nasip olursa diğer akşamlarda böyle birlik beraberlik içerisinde halkımızla biraraya gelmek istiyoruz. Halkımızın bu akşamki iftarımıza olan ilgisi bizi  gerçekten mutlu etti.

Rabbim kutlayacağımız bayramı da inşallah sağlık, sıhhat içerisinde bizlere geçirmeyi nasip etsin. Katılan tüm kardeşlerimize, tüm hemşerilerimize teşekkür ederim” dedi.

İftar programına vatandaşların yanısıra Gölpazarı Belediye Başkanı Hayri Suer, İl Genel Meclis Başkanı Osman Yılmaz, Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekim Yardımcısı Yusuf Murat Altun da katıldı.

Editör: TE Bilişim